Activiteitencommissie


image-2016-12-02

De Activiteitencommissie v.l.n.r.: Daphne Messelink, Meera Hayes, Floor Bakker, Joris Kluvers.

De Activiteitencommissie zorgt voor de organisatie van – de naam zegt het al – activiteiten. De gezellige activiteiten kunnen variëren van borrels tot schaatsen tot een filmavondje en nog veel meer!

In 2016-2017 is de Activiteitencommissie vierhoofdig. Het hoofd is een doorgewinterd, maar nog altijd even enthousiast en getalenteerd bestuurder: Daphne Messelink. Ook vorig jaar heeft zij zich al ingespannen voor deze commissie en met succes de Muzenavond nieuw leven ingeblazen. In 2013-2014 heeft zij zich actief ingezet binnen het toenmalig Boreasbestuur. In dat jaar deed zij ook mee aan de Helena. Daphne is niet alleen binnen Boreas muzikaal actief, maar ook als freelance singer-songwriter. Zij hoopt hier in de toekomst (deels) haar werk van te mogen maken. Meera Hayes is dit jaar onze secretaris. Zij zit in haar derde jaar en heeft vorig jaar enthousiast deelgenomen aan de Muzenavond. De afgelopen twee jaar heeft zij zich daarnaast ingezet voor het vertalen en opvoeren van de Amphitruo. In haar vrije tijd zingt Meera op verschillende adressen, heeft ze pianoles en geeft zij bijles en huiswerkbegeleiding.
Premasterstudent Floor Bakker dacht dat haar hoogtijdagen binnen Boreas ten einde waren, maar ook dit ervaren commissielid gaat zich dit jaar toch inzetten als penningmeester binnen de Activiteitencommissie. In haar bestuursjaar met Daphne is Floor een zorgzame en bekwame commissaris intern gebleken. Floor is eveneens muzikaal. Zij speelt al van jongs af aan gitaar en is momenteel deel van een ensemble. Naast in de Activiteitencommissie is Floor actief binnen de Toneelcommissie. Ook heeft zij zich in het verleden enthousiast ingezet voor zowel de Helena als de Amphitruo.
Last but defenitely not least, is Joris Kluvers dit jaar ons algemeen lid. Joris zit in zijn eerste jaar en is nu al een enorme aanwinst voor onze commissie en Boreas als geheel. Zijn enthousiasme en vriendelijkheid zijn grenzeloos. Daarmee krijgt hij iedereen naar onze activiteiten en zorgt hij voor een ontspannen, gezellige en laagdrempelige sfeer. Hij heeft ten allen tijden een afspeellijst met klassieke meezingers paraat staan, zodat iedereen aan zijn mooie gezang kan deelnemen. Verder is Joris een getalenteerd pannenkoekenbakker, wat in deze commissie zeer van pas komt!

De Activiteitencommissie 2016/2017 bestaat uit:
Daphne Messelink Voorzitter
Meera Hayes Secretaris
Floor Bakker Penningmeester
Joris Kluvers Algemeen lid