Boréaslezing door Christiaan Caspers

Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 21/11/2013
16:00

Location
T13


De eerste lezing die onder de nieuwe lezingencommissie valt zal op donderdag 21 november om 16.00 worden gehouden in de Turftorenstraat (ingang: Uurwerkersgang).

De titel van de lezing is: “Gaf Heléne haar naam aan de goden? Hel. 1650-1655 en de status van de ‘onoma-soma talk’ in Euripides’ Helena”. De lezing wordt gegeven door Christiaan Caspers, een enthousiaste spreker met een enorme kennis over van alles en nog wat, maar in het bijzonder over Euripides.

Als je op zoek bent naar een leuke donderdagmiddagactiviteit, wat meer wil weten over de Helena (die wij eind dit jaar zullen opvoeren!) en je wilt een keer iemand van buiten de universiteit Groningen horen, laat deze lezing dan niet aan je voorbij gaan! Natuurlijk zal er na de lezing ook een gezellige borrel georganiseerd worden, waar nagepraat kan worden over de lezing, maar waar je juist ook kunt ontspannen en andere studenten (en docenten) kunt ontmoeten.

Bovendien is het de eerste kans om een lezing van de nieuwe lezingencommissie (bestaande uit Annemijn Geelen, Jelle Klinkenberg en Caroline van Toor) bij te wonen, dus we hopen jullie allemaal te zien op de 21e!

Leave a Reply