Eindactiviteit barbecue/picknick

Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 23/06/2016
18:00 - 23:00

Location
Bij Cornelia


Het studiejaar is niet compleet zonder een eindactiviteit van Boréas. Dit jaar gaan we een barbecue/picknick houden in het Noorderplantsoen! Iedereen is uitgenodigd om iets lekkers mee te nemen.

Je kunt in de volgende link aangeven wat je wil meenemen: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1DIBe-gSG0zHmgN5pOtdbn3RuRoo45VlGt8q2hQOCRsE/edit?usp=sharing.

Je kunt gemakkelijk je naam in een kolom invullen. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen en zijn onmiddellijk zichtbaar voor anderen, dus je hoeft niets op te slaan. In een volgende mail met meer informatie zal worden vermeld waar we precies zitten. We hopen velen van jullie te mogen verwelkomen!

Mocht het weer niet mee zitten, dan zullen we hier iets op verzinnen en jullie daar z.s.m. van op de hoogte stellen.

NADERE BERICHTGEVING:
Wegens het verwachte slechte weer donderdag, hebben wij besloten alles naar binnen te verplaatsen. Wij nodigen jullie dan ook allen uit bij Cornelia thuis aan de van Heemskerckstraat 1. Als jullie er zijn kunnen jullie op de bel van de keuken op de vijfde verdieping drukken en zullen wij jullie binnen laten. Zouden de mensen die nog niet hebben ingevuld wat ze meenemen dat nog even willen doen? Hopelijk tot donderdag allemaal!