Muzenavond

Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 17/02/2016
18:15 - 21:30

Location
Marie Lokezaal


Tijd: Zaal open om 18:15, start programma om 18:45
Locatie: Marie Lokezaal (Harmoniegebouw)
Kosten: twee euro voor leden, drie euro voor introducees (per lid maximaal drie introducees), incl. hapje en drankje

De muzenavond was jarenlang een traditie bij Boréas, maar werd om onbekende redenen geschrapt van de jaarplanning. Vele ouderejaars keken sindsdien met weemoed terug naar deze fijne avonden en spraken hun hoop op een nieuwe muzenavond uit. Zij die nooit een muzenavond bijgewoond hadden, werden steeds nieuwsgieriger naar dit mythische fenomeen. Toen het bestuur aan de activiteitencommissie vroeg om een lustrumactiviteit te bedenken, twijfelde de commissie dan ook geen moment: het was tijd voor een nieuwe muzenavond!

Woensdag 17 februari zal de boeken ingaan als het moment waarop de traditie weer werd opgepakt. Verwacht een avondvullend programma vol podiumkunsten en goddelijke inspiratie, voor en door Boreaden! Er hebben zich veelbelovende acts aangemeld en wij kunnen niet wachten om deze aan jullie te presenteren! Kom genieten van de mooie optredens, we zien jullie daar!

Kaartjes zijn te reserveren door een e-mail te sturen naar boreas.activiteitencommissie@gmail.com en kunnen betaald worden op de avond zelf. Kaartjes kunnen ook aan de deur gekocht worden, maar reserveren heeft onze voorkeur, omdat wij dan een inschatting kunnen maken van hoeveel mensen er komen!

Acts voor de Muzenavond kunnen zich via boreas.activiteitencommissie@gmail.com aanmelden.

Geef bij je inschrijving aan wie er meedoen aan je act, hoe lang de act ongeveer duurt en of je nog extra materiaal nodig hebt. Geef ook een korte beschrijving, zodat we een mooi programmaboekje kunnen maken. De deadline voor het aanmelden van acts is vrijdag 22 januari 2016.