Eindactiviteit: SUP-pen

Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 22/06/2015
15:45 - 20:00


Het academisch jaar is alweer bijna voorbij en dat moet gevierd worden!
Altijd al eens, net als Odysseus, de woeste wateren willen trotseren? Om dan aan het eind van de dag op een idyllisch eiland (hopelijk zonder eenogige monsters) uitgebreid te barbecueën? Kom dan gezellig mee SUP-pen! Voor degenen die nog niet weten wat het is: het staat voor Stand Up Paddle, oftewel peddelen op een groot bord. Een leuke en unieke activiteit dus!

Hierbij de gegevens in een notendop:
Datum: 22 juni
Tijd: 15:45 – 20:00
Locatie: SupExperience, Kaapse Baan 9752 XP Haren
Kosten: €10,- p.p. (€5,- p.p. voor barbecue)

We zullen om 15:45 bij het Hoornsemeer worden opgehaald en naar een eilandje worden gebracht waar we lekker kunnen kletsen, eten en zelfs beachvolleyballen! De keuze is aan jou of je al suppend naar het eiland wil gaan, of gewoon lekker in de boot; er zijn geen verplichtingen!

Om alvast in de stemming te komen, de weg te vinden en te zorgen dat we op tijd zijn, zullen we om 15:15 verzamelen voor het Academiegebouw. Wees welkom om gezellig mee te fietsen!

Als je alleen mee wil barbecueën kun je om 17:30 opgehaald worden, dus geef even door als je dan pas komt. De kosten zijn dan €5,- p.p. Kun je door omstandigheden later komen of moet je eerder weg, dan kun je in overleg later met de boot worden opgehaald of eerder worden weggebracht.

Je kunt je opgeven voor deze activiteit door een mailtje te sturen naar boreasgroningen@gmail.com of door je aan te melden op het event op facebook.