Facultaire verkiezingen Docent van het Jaar 2015: Remco Regtuit genomineerd

Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 18/11/2015
16:00 - 20:00

Location
Van Swinderenhuys


Woensdag 18 november zijn de facultaire verkiezingen Docent van het Jaar 2015. Eén van onze docenten is door de voorronde gekomen en zal woensdag met drie andere Letterendocenten strijden om de eerste plaats!

Beschrijving van de universiteitswebsite:
Op woensdag 18 november a.s. vormt het Van Swinderen Huys te Groningen het decor voor de facultaire verkiezing Docent van het Jaar 2015. Op deze middag strijden vier docenten van de Faculteit der Letteren voor de jaarlijkse eretitel. De verkiezing zal bestaan uit ‘mini-colleges’ van de finalisten over een zelfgekozen onderwerp uit hun vakgebied. Na ieder mini-college zal de presentator en winnaar van de verkiezing Docent van het Jaar 2014, dr. Clemens Six, met de docenten in panelvorm in gesprek gaan. De vierkoppige jury, bestaande uit twee docenten en twee studenten, zal vervolgens een winnaar aanwijzen. Ook kennen alle aanwezigen een publieksprijs toe aan één van de finalisten. De winnaar van de juryverkiezing strijdt later in het studiejaar bovendien voor de titel RUG-docent van het Jaar.
De verkiezing en de aansluitende borrel zijn toegankelijk voor iedere student, docent of medewerker en de toegang is geheel gratis.