Interklassiek themafeest

Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 23/11/2018 - 24/11/2018
19:00 - 03:00

Location
U-bar


Heb je altijd al een dansje willen wagen met keizer Augustus of een wijntje willen genieten met Dionysus himself? Of drink je zo een heel sisyfust leeg? Op vrijdag 23 november kun je je fantasieën werkelijk maken! Het interklassieke feest van dit jaar heeft namelijk het thema Polyfamous. Verkleed je als je favoriete personage uit de klassieke mythologie of geschiedenis en wees een nacht geen nobody. Kom uit voor je electro-complex en laat je als een maenade losgaan op beats die harder dreunen dan de Titanen.  Ben je een Palamedes Anderson of toch meer een Semele Gomez, achtervolgd door de panparazzi?

Het interklassiek themafeest zal dit jaar plaatsvinden in de U-bar in Utrecht (Oudegracht 64) en de entree bedraagt €5 p.p. Voorafgaand is het mogelijk om vanaf 17.30 uur samen te eten (op eigen kosten). De deuren van de U-bar openen om 19.00 uur en om 19.30 uur zullen we vast in de stemming komen met een pubquiz, waarna het feest vanaf een uur of 21.00 zal losbarsten! 

Wil je mee? Geef je dan uiterlijk 16 november op door een mailtje te sturen naar boreasgroningen@gmail.com. Geef daarbij aan of je wel of niet mee wilt eten en of je mee wilt doen aan de pubquiz.